top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Verkoper

Deze verkoopsvoorwaarden werden bepaald door:

De Foodbar
Tommy Vissers
Lessiusstraat 16 - 2960 Brecht, België
info@foodbarbrecht.be
03/291.44.79
BTW BE
1004.168.051
 

Door de aankoop te voltooien en de betaling uit te voeren gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden. U verklaart hierbij ouder te zijn dan 18 jaar en verantwoordelijk te zijn over uw aankoopdaad.
Te allen tijde behoudt De Foodbar het recht de voorwaarden te veranderen en draagt de klant de verantwoordelijkheid deze op te volgen.
Vragen of opmerkingen dienen gecommuniceerd te worden via "info@foodbarbrecht.be".
Daarnaast kan u ons telefonisch bereiken op het nummer 03/291.44.79. 

2. Bestelling

Voor een online bestelling wordt u doorgelinkt naar het bestelplatform "foodbarbrechtbestellingen.be". Na een bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten en een bestellingsoverzicht. Een bestelling is pas definitief wanneer de klant een bevestigingsemail kan voorleggen bij het afhalen van zijn of haar bestelling. 

3. Betalen

Bestellingen kunnen online betaald worden (Bancontact, Visa, PayPal, iDEAL) of in de zaak worden betaald.

4. Verzendkosten

 

De Foodbar producten worden niet verzonden.

5. Levering
 

De Foodbar producten worden niet geleverd en kunnen enkel in de zaak worden afgehaald tussen de vermelde openingsuren. Met uitzondering van ontbijtmanden deze worden in groot Brecht geleverd aan huis. 

6. Herroepingsrecht

Het is uitgesloten dat de klant beroep kan doen op het herroepingsrecht, omdat het geleverde product(en) en snel bederfbare voeding betreft en door hun aard niet kunnen worden teruggezonden. Klant die bij het openen van verpakking van het product constateert dat het niet volgens afspraak is bereid of dat de aantallen niet kloppen, kan dit per mail en telefoon melden, er zal dan beslist worden wat de verkoper zal doen ter compensatie, dit kan hoogstens het bijleveren van verkeerde aantal en/of de vervanging van het fout bereide product zijn, of terugbetaling van het foute product indien reeds betaald of een kredietnota ten grote van de schade van het geleverde product, indien deze reeds gefactureerd zouden zijn. 


8. Klachten

Eventuele klachten kunnen steeds doorgegeven worden via mail naar "info@foodbarbrecht.be". Elke mail wordt met zorg behandeld en beantwoord. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

9. Productinformatie

 

De Foodbar probeert de productomschrijving zo duidelijk, correct en volledig mogelijk weer te geven.

Op het bestel platform kan u bij de verwerkingsstap "ingrediënten verwijderen" steeds een gedetailleerde lijst van ingrediënten zien. Bij enige twijfel over het product, gelieve ons te contacteren.

10. Prijzen

Alle prijzen zijn in euro, inclusief 6% of 21% BTW. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders is aangegeven. De prijs die op de dag van het bezoek vermeld staat op onze website is de geldige prijs. De Foodbar houdt zich het recht om de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien na een tijd een al aangekocht product afgeprijsd wordt, kan er geen aanspraak meer gemaakt worden op terugbetaling van het prijsverschil.
 

12. Toepasselijk recht / bevoegde rechtbank

Op alle overeenkomsten tussen De Foodbar en de opdrachtgever is het Belgisch recht van toepassing. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.

bottom of page